Ogłoszenie

#1 2010-09-04 20:29:18

Chrzano

Zastepca Redaktora naczelnego

Punktów :   

Ile newsów w ciągu roku skzolnego

Chciałbym się Was zapytać, ile newsów dziennie wyciągalibyście w roku szkolnym. Według mnie nie trzeba ich aż tak dużo, bo w końcu nie tylko my chodzimy do szkoły, robią to również czytelnicy, którzy mają mało czasu na czytanie, a co gorsza komentowanie - co widać już od pierwszych dni września.
Pochwalcie się też które dni macie najfajniesze (czytaj: 20 lekcji) ;p

#2 2010-09-04 21:39:59

Aleksandra

Redaktor

Punktów :   

Re: Ile newsów w ciągu roku skzolnego

Też uważam, że w roku szkolnym aktywność pod newsami troszkę spada. Obowiązki się gromadzą i człowiek dostaje cholery.
może nie 20 xD chyba mam najgorzej w czwartki od 10 do 17, godzin niby tylko 7 ale godzina jakaś z kosmosu.

#3 2010-09-05 08:03:31

Kuba1899

Admnistrator

Punktów :   

Pamiętam, że w tamtym roku użytkownicy byli bardziej aktywni niżeli w wakacje. Podejrzewam, iż teraz będzie podobnie. Kiedy są wakacje, przesiaduje się wyłącznie na dworze, wakacjach, u kumpli czy na rowerze, zaś kiedy przychodzisz ze szkoły, wchodzisz od razu na kompa (bo mało czasu) i założę się, że połowa z naszych użytkowników godzinę w jednym dniu tygodnia poświęca naszemu serwisowi i wtedy aktywność jest większa.

Co do newsów to tutaj powiem tak: jestem Administratorem i pisanie newsów nie jest moim obowiązkiem. Powinienem głównie zajmować się... wszystkim? xD Ale kiedy znajduję czas, zawsze coś napiszę. Do innych redaktorów: rozumiem, szkoła, ale nie możemy zostawiać użytkowników bez newsów do 21:00, bo tak naprawdę dopiero od tej godziny pojawia się u nas najwięcej newsów w roku szkolnym. Wbijacie do domu po szkole, wchodzicie na stronę, pojawiają się 3 newsy i wtedy można być zadowolonym, bo zawsze coś po południu się znalazło

#4 2010-09-05 09:17:09

azloe

Redaktor

Punktów :   

hmmm... ja bede pisal okolo 5 newsow tygodniowo poniewaz z domu wychodze o 6.30 a wracam o 16.30 a pozniej odrazu treningi w klbie mam codzien wiec wiecczorem cos napisze tylko....

#5 2010-09-05 09:43:01

Cassidy

Użytkownik

1520773
Call me!
Punktów :   

U mnie to zależy. Na pewno jeden dziennie się znajdzie, jeśli też będzie coś do napisania oraz, gdy nie będę miał totalnego przeciążenia ;d Czasem może 2 nawet 3 ode mnie newsy na stronie będą. Mogę tylko powiedzieć, że codziennie będę aktywny

Stopka forum

RSS